a
  >  Zgodba   >  Zgodba: Baby Livia

Zgodba: Baby Livia

Norwegian Design

Zgodba za blagovno znamko Baby Livia se je začela, ko so Livio začeli uvajati v gosto hrano/kašico.

Livia je bila vedno polna in zadovoljna, čeprav je polovica kašice izginila v majhni dvojni bradi, kar je pripeljalo do tega, da je vedno bilo potrebno pred spanjem preoblečti pižamico. Predstavljajte si, da bi obstajal slinček z visokim ovratnikom, ki bi ustavil razlito kašo? Zamisel je seveda bilo potrebno preizkusiti in takoj naslednji dan je oče vzel zadevo v svoje roke, ter kupil material iz lokalne tekstilne trgovine. Po nekaj urah pentljanja na šivalnem stroju, je pripravil osnutek kateri se je obnesel. Baby Livia je družinsko podjetje, ki ga sestavlja mama, ki ljubi oblikovanje in oče, ki ima rad praktične rešitve in seveda njivajno punčko Livio.

Skupaj smo ustvarili blagovno znamko BabyLivia za vsakodnevno življenje, da je staršem lažje. Naši izdelki so oblikovani in razviti s poudarkom na visoki kakovosti, oblikovanju in funkcionalnosti.

Mnenja strank

Javljam, da je slinček konstantno v uporabi. Večji plus je to, da lepo pride ob vratu za razliko od ostalih. Material se mu zdi vrhunski. Večino časa operem slinček pod pipo in samo vsake toliko ga dam v pralni stroj. Bi se naročila.


MAŠA

Slinček je super, ker za razliko od ostalih pride bolj visoko, kar preprečuje mokre majčke ob morebitnem polivanju ali polzenju tekoče hrane (juhe, kašic) po bradi. Zapenjanje z ježkom je dovolj močno, da si ga otrok ne more sam odpeti med obrokom. Material je res mehek, ne deluje zelo plastično, ampak bolj kot tkanina, prevlečena z nepremočljivo plastjo. Dolžina slinčka je ravno pravšnja, žepek na dnu pa zelo uporaben, saj zaustavi koščke hrane. Barve so lepe, živahne a umirjene, motivi pa zanimivi in izraziti.


MIŠA

Všeč mi je da je okrog slinčka črni rob, saj se ne obarva takoj ko pride zraven hrana. Lepo je, da je lično pakirano saj takoj zgleda premium in pa seveda dobra kvaliteta.


TADEJA

Slinček za hranjenje z visokim ovratnikom

  • Edinstvena oblika visokega ovratnika
  • Visok ovratnik ščiti oblačila in preprečuje razlitje
  • Je vodoodporen in je enostaven za čiščenje
  • Po potrebi lahko operete v pralnem stroju (največ pri 30 stopinj)
  • Vodoodporna notranjost žepka (se hrana ne oprime notranjosti)
  • So vzdržljivi in so izdelani iz kakovostnih materialov

Kopalne brisače

  • Izdelano iz organskega bombaža
  • So mehke in udoben
  • Izdelane in bombaža, lepo vpijajo mokroto