a
  >    >  Varni lakci, Za punčke  >  Darilni set 3 lakov Nailmatic – Cosmos

Darilni set 3 lakov Nailmatic – Cosmos

19.90

Darilni set NAILMATIC KIDS lakov je tako šik, da ga lahko podarite princeski, ki obožuje modo ali si želi norih ličil.
Set Cosmos vsebuje 3 barvne lake na vodni osnovi – Cookie, Bella, Super. Laki so zapakirani v darilni embalaži na kateri najdemo pobarvanko, saj vemo da vse princeske obožujejo igranje z barvami. Pustite domišljiji prosto pot!
Male princeske lahko spreminjajo barve tako pogosto, kolikor želijo! Zahvaljujoč setu, lahko preizkusijo mavrično obarvano manikuro. S super nežnimi formulami, pobarvanko na embalaži in svojimi super odtenki pa so nam lakci prinesli majhno zadovoljstvo, 100% varnost in 100% zabavo!

Količina
Kategoriji: ,

Opis

Uporaba: Lak za nohte pretresite, da aktivirate njegovo super moč. Uporabite 1 ali 2 nanosa laka na vaše nohte. Stresite jih in vaši nohtki so že suhi. Razmišljate o odstranjevalcu za lake? Pozabite nanj! Lak enostavno odstranite z milom in toplo vodo, lahko pa tudi neposredno v kopeli med čofotanjem. Priporočljivo je, da se izdelek vseeno uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Darilna embalaža: Škatlica v kateri so lakci je tako šik, da ne potrebuje naknadnega zavijanja. Vsebuje tudi voščilnico kamor lahko zapišete besedilo po svojih željah. Embalaža je plod intenzivnega sodelovanja z OMY Design & Play, grafičnim studiem, ki je specializirano za pobarvanke.
Dobro je vedeti: emabalaža se lahko reciklira in je potiskana z rastlinskimi barvami.

Zabava: V želji, da vam malce olajša življenje, vam Nailmatic poenostavi tudi zabavo za vaše princeske. Kaj pravite, zabava na temo lepotičenja z lakci Nailmatic? Vaše princeske boste hitro zaposlili in hkrati zelo razveselili z idejo.

Barvna paleta: Nailmatic uporablja v svojih produktih samo odobrena barvila (brez nanodelcev), ki zmanjšujejo paleto različnih barv. Ta razpon je nastal, kot posledica zahteve zvestih strank, ki zelo cenijo varnost, ki jo blagovna znamka Nailmatic zagotavlja.