a
  >    >  Varni lakci, Za punčke  >  Lak za nohte Nailmatic Polly – Svetlo roza z bleščicami

Lak za nohte Nailmatic Polly – Svetlo roza z bleščicami

8.00

Tako prečudoviti, da je težko izbirati med njimi. To so laki francoske znamke Nailmatic. NAILMATIC KIDS laki so narejeni 100% na vodni osnovi, so 100% varni, 100% izdelani v Franciji in 100% zabavni.

NAILMATIC vam predstavlja rešitev za vse male princeske, ki si želijo kopirati svoje mamice, še posebej, ko gre za modo. V francoskem podjetju NAILMATIC KIDS so izumili idealen in preprost način, da se lahko male princeske naličijo. Z lakom za nohte, ki izgine z vodo, lahko male gospodične spreminjajo svoje barve tako pogosto, kolikor želijo. S super nežnimi formulami, pobarvanko na embalaži in njihovimi super barvami, je Nailmatic obrnil lake za nohte v otroško igro. Idealni so za vse vikend zabave, počitnice, praznovanja, rojstne dneve, ko se vaša deklica lahko spremeni v princesko pa tudi za mame, saj so madeži preprosto odstranljivi iz oblačil, preprog, kavčov.

Količina
Kategoriji: ,

Opis

Uporaba: Lak za nohte pretresite, da aktivirate njegovo super moč. Uporabite 1 ali 2 nanosa laka na vaše nohte. Stresite jih in vaši nohtki so že suhi. Razmišljate o odstranjevalcu za lake? Pozabite nanj! Lak enostavno odstranite z milom in toplo vodo, lahko pa tudi neposredno v kopeli med čofotanjem. Priporočljivo je, da se ta izdelek uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.
Darilna embalaža: Škatla v kateri so lakci je tako šik, da ne potrebuje naknadnega zavijanja. Embalaža je plod intenzivnega sodelovanja z OMY Design & Play, grafičnim studiem, ki je specializirano za pobarvanke.
Dobro je vedeti: emabalaža se lahko reciklira in je potiskana z rastlinskimi barvami.