a
  >    >  Avtosedeži  >  Nuna® Otroški avtosedež Tres™ 0+/1/2/3 (0-36 kg) – Granite

Nuna® Otroški avtosedež Tres™ 0+/1/2/3 (0-36 kg) – Granite

299.00

Novost na svetovnem tržišču: izjemen avtosedež Nuna Tres za starostno obodobje od rojstva in vse do 12. leta starosti. Prvo varno zavetje za potovanja z dojenčkom in udoben, varen ter funkcionalen otroški avtosedež za malčke in otroke.
Nuna Tres je vzvraten in naprej obrnjen avtosedež. Vzvratni sedeži so do petkrat bolj varni kot avtosedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, zato vam priporočamo uporabo vzvratnega avtosedeža od rojstva do 4. leta starosti. Od 1. do 4. leta lahko avtosedež Nuna Tres namestite v samo smer vožnje in otroka pripenjate z varnostnimi pasovi avtosedeža. Od 3. do 12. leta se avtosedež namesti v samo smer vožnje, za pripenjanje otroka se uporabi varnostni pas avtomobila.
Zanesljiv, varen in resnično udoben avtosedež Nuna Tres s pomočjo stranskega krila zagotavlja večjo varnost, ne glede na položaj naslonjala. Sedež ponuja 4 možne naklone v smeri vožnje in 2 položaja naklona v nasprotni smeri. Naslon za glavo lahko prilagodite na 10 možnih položajev.
Nuna Tres navdušuje z udobjem in funkcionalnostjo; izbarnimi zračnimi materiali, 5-točkovnim varnostnim pasom brez vpenjanja in stranskima magnetoma za varnostni pas.

Ni na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Prva družinska potovanja z novorojenčkom in dojenčkom in vsa naslednja skupna potepanja bodo s pomočjo novega avtosedeža Nuna Tres potekala še bolj enostavno in brez skrbi. Edinstven avtosedež za vsa obdobja otrokovega odraščanja; od rojstva in vse do 12. leta starosti.
Nuna Tres navdušuje z udobjem in funkcionalnostjo; izbarnimi zračnimi materiali, 5-točkovnim varnostnim pasom brez vpenjanja in stranskima magnetoma za varnostni pas.
Avtosedež Nuna Tres navdušuje tudi z izbranimi materili; podporno blazino iz merino volne, spominsko peno in zračnimi ter vzdržljivimi materiali. Prevleko avtosedeža lahko operete v pralnem stroju.

Priporočena uporaba:
– od rojstva do 18.5 kg v nasprotni smeri vožnje, uporaba 5-točkovnega varnostnega pasu avtosedeža (od rojstva do približno 4.leta)
– od 9 do 18 kg v smeri vožnje, uporaba 5-točkovnega varnostnega pasu avtosedeža (od približno 12. mesecev do približno 4.leta)
– od 15 do 36 kg v smeri vožnje uporaba varnostnega pasu avtomobila (od približno 3. do cca 12.leta starosti)
– Namestitev avtosedeža v vzvratno smer z avtomobilskim pasom, namestitev avtosedeža v smer vožnje z avtomobilskim pasom ali z avtomobilskim pasom in Isofix sistemom

Ključne lastnosti:
– Otroški avtosedež z Isofix bazo
– S pomočjo sistema Isofix možnost nastavitve 9 stopenj odmika
– Barvni indikatorji na Isofix-u zmanjšajo možnost napačne uporabe
– 4 položaji naklona v smeri vožnje in 2 položaja naklona v nasprotni smeri vožnje
– Prilagoditev naslona za glavo z eno roko; 10 možnih položajev
– Stransko krilo zagotavlja popolno varnost, ne glede na nastavitev položaja naslona za glavo
– S pomočjo sistema Isofix možnost nastavitve 9 stopenj odmika
– 5-točkovni varnostni pas brez vpenjanja
– Stranska magneta za varnostne pasove
– Barvni indikatorji na podporni nogi in Isofix-u zmanjšajo možnost napačne uporabe
– Prevleka avtosedeža je pralna v pralnem stroju.

Dimenzije in teža:
– Dimenzije avtosedeža (dolžina x širina x višina): 47-52 x 48-59 x 61-82 cm
– Teža: 9,51 kg
Nega in navodila:
– Sedežna prevleka je snemljiva in pralna v pralnem stroju (max temperatura 30°).
Testi in certifikati:
– Avtosedež Nuna® Tres je testiran po standardu ECE R129/00
– Avtosedež Nuna® Tres dosega standarde kakovosti: ISO 14001, ISO 9001 in OHSAS 18001.
Pomembno:
– Otroka imejte v vzvratnem avtosedežu vsaj do 4.leta. Študije so pokazale, da je tveganje za nesrečo s smrtnim izidom za otroka petkrat večje, če je avtosedež obrnjen naprej
– Nikoli ne nameščajte vzvratnega avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino.