a
  >    >  Avtosedeži  >  Nuna® Pipa Lite LX 0+ (0-13 kg) otroški avtosedež z IsoFix bazo – Aspen

Nuna® Pipa Lite LX 0+ (0-13 kg) otroški avtosedež z IsoFix bazo – Aspen

359.00

Nuna PIPA Lite LX, senzacionalna lupinica z neverjetno težo: zgolj 2,6 kg je prava osvežitev na svetovnem tržišču! Kreativna ekipa trendi blagovne znamke Nuna, ki ustvarja neverjetno priljubljeno otroško opremo je lupinico/avtosedež Nuna PIPA Lite LX ustvarjala kar tri leta.

Dobavljivost od 2-3 tedne.
Količina
Kategorija: Oznaka:

Opis

Zakaj je Nuna PIPA Lite LX tako posebna in drugačna od ostalih lupinic, ki so na voljo na tržišču?

Ker je ena najlažjih lupinic na tržišču, narejena iz prvovrstnih materialov in ustvarjena tako, da zagotavlja še večjo varnost in fleksibilnost. Večina lupinic, ki so na voljo na tržišču ima plastično notranjost, Nuna PIPA Lite LX pa poleg plastičnih delov vsebuje tudi fleksibilno peno, ki v primeru trka absorbira udarec. Predel, na katerem počiva dojenčkova glavica je ob straneh obdan s spominsko peno, ki zagotavlja udobje in otrokovo glavo dodatno varuje v primeru nesreče.
Aluminijasti lok ročaja z usnjenim ročajem in materiali, ki ne vsebujejo kemikalij ter podaljšana zaščitna strehica pa so še nekateri od detajlov, ki to lupinico postavljajo na sam vrh najbolj inovativnih in kupcem prijaznih kosov sodobne otroške opreme.
Super lahka lupinica v kombinaciji s super zanesljivim in praktičnim podstavkom/bazo za lupinico PIPAFIX zagotavlja varno izbiro za vaš mali zaklad. Posebnost PIPAFIX podstavka je nogica za stabilizacijo, ki se lahko zloži pod podstavek, ko ni v uporabi. PIPAFIX True lock™ tehnologija pritrditve omogoča hitro enostavno in varno uporabo v kombinaciji z Isofix sistemom.
V paketu prejmete:
  • avtosedež/lupinico NUNA PIPA LITE LX
  • IsoFix bazo NUNA PIPAFIX
  • mehek vložek za lupinico iz GOTS™ organskega bombaža
Dimenzije in teža:
  • dimenzije košare (višina x širina x dolžina): 67,2 x 44 x 68,3 cm,
  • teža:
    • 2,6 kg (*teža brez zaščitne strehice in snemljivega mehkega večdelnega vložka).
    • 3,4 kg (*teža z vključeno zaščitno strehico in snemljivim mehkim večdelnim vložkom).